Cursussen Italiaans
Cursussen in Italie
Bemiddeling
Contacten met India
Contact

Info nederlands

 

Het bedrijf Ary International VOF is in 2006 opgericht en is gevestigd in Vught . Het doel van het bedrijf is een brugfunctie te vervullen tussen Italië en Nederland op het gebied van taalopleidingen en begeleiding  van zakelijke transacties tussen Nederlandse en Italiaanse bedrijven.

In deze website vindt u een overzicht van onze dienstverlening. De dienstverlening richt zich op lesgeven in de Italiaanse taal, begeleiden van zakelijke transacties tussen Nederlandse en Italiaanse bedrijven, ondersteuning bij beurzen en meetings, reisbegeleiding aan groepen in Italië en Nederland. Daarnaast biedt ons bedrijf vanaf 2008 taalcursussen in Italië.

De meerwaarde van het bedrijf is dat de beide vennoten goede kennis hebben van de Italiaanse cultuur en de does en dont’s in relaties met Italianen en Italiaanse bedrijven. Arianna Ferrarini, de vennoot belast met de invulling en uitvoering van de dienstverlening, is geboren en getogen in de provincie Emilia Romagna in Italië en heeft een breed netwerk opgebouwd vanuit haar vorige werkzaamheden in Italië als tolk en vertaler bij bijvoorbeeld beurzen, begeleiden van reizen, begeleiden van onderhandelingstrajecten. Daarnaast heeft zij, door 20 jarig verblijf en 14 jaar werkervaring in Nederland, goed inzicht in de Nederlandse cultuur en werkwijze. Met haar kennis van zowel de Nederlandse als de Italiaanse cultuur is zij in staat een goede brugfunctie te vervullen tussen Nederland en Italië.

 

 

Arianna Ferrarini-Huveneers - vennoot

HomeInfo nederlandsInfo in Italiano