Cursussen Italiaans
Cursussen in Italie
Contacten met India
Contact

Bemiddeling

 

Voor succesvol zakendoen met Italiaanse bedrijven is het belangrijk dat men kennis heeft van de taal en cultuur. De praktijk leert dat vele Italiaanse bedrijven, vooral de kleine en middelgrote bedrijven een beperkte kennis hebben van de voor hun buitenlandse talen.

Ary International VOF biedt hiervoor dienstverlening in verschillende vormen. Hierbij kunt u denken aan tolk - en vertaaldiensten, begeleiding van beurzen en meetings, begeleiden van studiereizen van Italiaanse bedrijven in Nederland en begeleiding van import– en export besprekingen.

Arianna Ferrarini heeft veel ervaring opgedaan als begeleidster van zakelijke transacties tussen Italiaanse bedrijven en bedrijven uit de hele wereld. Zowel in haar vorig bedrijf in Italië als met ons bedrijf heeft zij diverse Italiaanse bedrijven begeleidt bij beurzen in binnen- en buitenland en contractonderhandelingen en fusiebesprekingen ondersteund. De bedrijven waren werkzaam in verschillende sectoren zoals onder andere bouwmaterialen (Landini spa), Pompen (Speroni), Koel– en vrieskasten (Scaiola), schoonmaakmiddelen (Sepca), voeding en wijnen (Il Girasole en Ronzoni), etc.

Met haar enthousiasme en kennis en ervaring  is zij goed in staat een brugfunctie te vervullen met bedrijven in Italië.

 
HomeInfo nederlandsInfo in Italiano